O nas

Polityka prywatności serwisu internetowego Stempart.pl

§1.

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i

poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy firmy zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

Luxury Audemars Piguet Replica Audemars Piguet Replica Watches

§2.

Administratorem Danych Osobowych jest:

Firma Poligraficzna Stempart
ul. Orzeszkowej 3, 37-450
Stalowa Wola
NIP: 865-199-36-27

§3.

W naszym serwisie zbieramy następujące dane osobowe:
-Adres email – poprzez email wysyłane są wiadomości do klientów, którzy zapisali się do naszego newslettera.

§4.


Cookies – serwis nie wykorzystuje technologii Cookies.

§5.

Podanie powyższych danych jest konieczne wnastępujących przypadkach: zapisu do systemu newslettera.

§6.

Każdy użytkownik serwisu ma możliwość wyboru, czy i  w jakim zakresie będzie korzystał z naszych usług i udostępniał informacje o sobie. Każdy Użytkownik serwisu ma prawo do ich usunięcia Rolex Repliche Orologi Rolex Replique Panerai Replica Cheap Rolex Replica Cheap Panerai Replica lub nie korzystania z naszego serwisu.

"> §7.

Żadnych danych nie   udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego.

§8.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy skorzystać z właściwych zakładek w serwisu internetowego, przesłać e–mail na adres poczta@stempart.pl lub listem poleconym na adres: Stempart, ul. Orzeszkowej 3, 37-450 Stalowa Wola

Jesteśmy firmą poligraficzną specjalizującą się w kompleksowej obsłudze firm i urzędów w materiały poligraficzne i reklamowe. Charakteryzuje nas solidność i szeroki asortyment wykonywanych prac.

Posiadamy własne studio graficzne, drukarnię, introligatornię,  zakład wyrobu Duons sale , top quality and 100% same as the original.pieczątek, zakład grawerownia laserem, pracownię druku cyfrowego i wielkoformatowego.

Na rynku poligraficznym isteniejemy od 20 lat. Przez te lata działalności wypracowaliśmy schematy pracy pozwalające osiągnąć wysoki poziom usług, terminowość i konkurencyjne ceny.

Oferujemy pomoc w kreacji i podtrzymywaniu istniejącego już wizerunku firmy, tworząc nowe projekty i opracowania graficzne obejmujące różne formy prezentacji, takie jak: wizytówki, papiery firmowe, nadruki na gadżetach, katalogi, foldery reklamowe, ulotki, plakaty, kalendarze, wydruki wielkoformatowe, strony www, itp. Oferujemy również możliwość stworzenia kompleksowego graficznego wizerunku firmy, tworząc znak firmowy, liternictwo i kolorystykę.

W naszym zespole pracują doświadczeni graficy, operatywni handlowcy i wykwalifikowani operatorzy, których celem jest umożliwienie Państwu jak najlepszej realizacji swoich planów marketingowych.